vineri, 10 iulie 2015

DOCTOR CRIMINAL CONDAMNAT



Dr. Farid Fata Sentenced to 45 Years in Prison as Cancer Misdiagnosis Victims Tell All


“A mouthful of missing teeth. Chronic pain all over the body. Unrelenting weakness in joints and muscles. Even death. Those were some of the claims that Dr. Farid Fata’s victims heaped upon him at his sentencing trial this week for administering at least 2,000 unnecessary chemotherapy treatments.


Fata admitted to misdiagnosing and exposing his cancer patients to unneeded and excessive rounds of chemotherapy to collect payments from both them and their insurance companies.” https://www.yahoo.com/health/dr-farid-fata-sentenced-to-45-years-in-prison-as-123666153837.html


Adică, uite ce-au pățit pacienții ăstuia:


Le-au picat toți dinții din gură, aveau dureri cronice în tot corpul, slăbiciune a încheieturilor și mușchilor și chiar moartea, după ce doctorul ăsta criminal le-a administrat chemoterapie fără să fie necesar.


Doctorul criminal a recunoscut că a diagnosticat greșit și a administrat pacienților chemoterapie în excess ca să ia bani și de la pacienți și de la companiile de asigurări.


La noi:






“Criminalii” nu sunt nici măcar opriți, necum să mai fie și trimiși în judecată. Recunoaștem un “tratament criminal” atunci când presa, amabilă, îi invită pe telespectatori să dea bani pentru un tratament în cine știe ce clinică scumpă după ce pacientul a rămas surd, orb, schilodit în toate felurile de tratamentul care “vindecă”, zic ei, cancerul.


Marea “crimă” propagandistică, preluată și la noi de către presă, de la americani  este să spui că pacientul s-a “vindecat” de cancer dar a pierdut “lupta” pentru că i-au cedat toate organele din cauza “tratamentului”.


Ştim că e de la americani pentru că apare în toate filmele, “textele” de presă și chiar în “relatările” mediumurilor. În SUA, răpirile de extratereștrii au fost înlocuite cu proliferarea mediumurilor care transmit mesaje din lumea morților care mesaje sunt exact “textele” din filmele americane sau transmise de vedete tv. sau proliferate de presă.


Nu știm niciodată cine plătește pentru ele!


Iar PRESA, brațul propagandistic ce-i convinge pe oameni că sunt bolnavi și că trebuie să accepte “tratamentul”, este, încă, un “criminal” în libertate! 

"Peste un milion de femei din Statele Unite au fost tratate inutil pentru cancer la sân, în ultimii 30 de ani. Descoperirea a fost făcută în urma unui studiu din care a rezultat că mamografiile de rutină pot duce, uneori, la diagnostic eronat." Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/peste-1-milion-de-americance-tratate-inutil-de-cancer-mamar_1059193.html#ixzz3fYzltp5O

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu